Jsem snad hnusný stávkokaz ???

Při opakovaném vyjádření bosse Štěcha o nasazování „STÁVKOKAZŮ" , jakoby na mne dýchla mrazivá rétorika uplynulých totalitních let, kdy nám bylo vtloukáno do hlavy, že stávkokazové byli ti nejhnusnější zrádci, kteří se snažili vrazit klín do rozběhnuté mašinérie spravedlivého boje dělnické třídy proti kapitalistickým zrůdným vykořisťovatelům.

Bohužel, ani dnes po několika desítkách let tomu není jinak !!!!
Lidé, kteří si dovolili mít jiný názor a prostě ignorovali stávku organizovanou a zdálky řízenou oranžovo-rudou koalicí, jsou prostě zrádci a stávkokazové.
Žijeme v demokratické zemi a tak jak mají jedni právo na stávku, mají druzí (a je jich většina) právo na nestávku !!!

 

Proč jsou okamžitě z úst stávkujících a jejich profesionálních bossů napadáni za své přesvědčení ? Slovo stávkokaz je jen špatnou zprzněninou anglického strike-breaker, což spíše znamená stávku přerušit, ne zkazit !! Pokud zde někdo něco kazí a dělá škody, jsou to stávkující a vzletná slova oranžovo-rudého vůdce Štěcha (v jednotném šiku se všemi pohlaváry KSČSSD) o snahách zabránit škodám větším, jsou pouze tvrzením proti tvrzení.

 

Nezbytné reformy, které mají zastavit miliardovou zadluženost, které mají konečně nastavit nějaká pravidla v důchodech pro mladší a střední generace, které mají někam pohnout se zdravotnictvím ve kterém jen plejáda socialistických ministrů dokázala pouze zvětšit chaos, jsou sice diskutabilní, ale v každém případě nakročením správným směrem !! O tom je přesvědčena nejen většina národa, ale i nadnárodní organizace a odborná veřejnost.

Není tedy divu, že levicovým pohrobkům starých rudých pořádků leží jakékoli pozitivní změny v žaludku a již po dva roky kvičí jak podsvinčata jdoucí na porážku.
Reformy v žádném případě nepřinášejí žádný katastrofický scénář, kterým je naivně obluzována a vystrašována jednodužší část obyvatelstva , ale mohlo by se naopak ukázat, že se opravdu v praxi většina opatření velmi osvědčí a co potom ????

Typickým, případem je Slovensko, které Mečiar málem přivedl na Balkán, nebýt Dzurindových velmi tvrdých reforem, určitě by nás ekonomicky nedohnalo a nepředběhlo. Brzký přechod SK na EURO je jen důkazem toho, že levicové vládní osmiletí v ČR nás téměř vrhlo plnou parouback !!!

Jako pravicový volič s takto pojatou stávkou zásadně nesouhlasím, zneužívat a vydírat své zaměstnavatele , obtěžovat veřejnost přeci nelze jen k politickým cílům. Ano každý má právo na vzdor, jde pouze o to, jakou zvolit formu!
Odborářům začala sláma v hlavách překážet a tak se ji rozhodli efektivně zbavit, nechali jí nabalíkovat a zabarikádovat jí Legerovu ulici.


Levičáci vždy nejlépe vědí, jak co nejvíce škodit a od té doby, co je v čele "Jyrka sexy mozek", nabyla destrukce obludných rozměrů. Nas..štvat a rozvrátit co nejvíce lidí, to je ta správná politika, potom se lépe uchopí moc !!!

 

A ti kteří s nimi nesouhlasí jsou jen hnusní stávkokazové, nejlépe v režii ODS a jejich přisluhovačů…….Dalíka a spol. .... neustále opakování ..... jako kolovrátek.

Autor: Jiří Mlejnek | středa 25.6.2008 13:35 | karma článku: 35,05 | přečteno: 2394x