Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

S12345

10. 2. 2008 10:18
Souhlas,

jen pochybuji, že Švejnar  nevěděl do čeho jde, a pokud ne tak dnes už jistě ví koho bude zastupovat a hlavně poslouchat. Zdá se , že mu to není proti mysli , vždyť sloužit lidem typu Paroubka, Ratha,Haška,Bursíka a geniální blondýny bude určitě zážitek. Jestli totiž byl vychován , a já o tom nepochybuji, svým otcem, starým konfidentem Švejnarem, tak určitě ví co je ve hře. On ví velmi dobře, že výraz kultivovat politickou scénu v podstatě znamená¨převzít podmínky toho druhého, to se považuje za vstřícnou politiku. Vůbec mu není proti mysli, že ke korytu mu dláždí cestu politická spodina, kal a bahno, řečeno slovy básníka. Vůbec mu nevadí, že urážky a vulgarity ze strany jeho volitelů nemají nic společného s politickou kulturou. Jeho tatík se spletl ve výroku kdo je nula, tou je Švejnar, člověk, který čeká až mu umetou cestičku a on už bude jen přikyvovat, vždyť založit politickou stranu a jít do osobního střetu to je pod jeho úroveň. Je to skutečný syn svého zbabělého otce.

0 0
možnosti
JB

Josefaprav

10. 2. 2008 10:52
Re: Souhlas,

Vy jste zřejmě Langerova vědma a už dopředu jste věděl to co nikdo, ani kandidáti netušili. Jenže po bitvě je každý generálem, to jste měl napsat v pátek před desátou hodinou. Určitě by se ODS řídila vašimi radami.

0 0
možnosti
RR

rezjir

10. 2. 2008 9:58
Kdyby proti Švejnarovi

jnakandidoval ten Antišvejnar s modrou zkorumovanou a neustále korumpující modrou pěchotou v zádech, tak by ten váš idol mohl být v poklidu zvolen. Manifestačne a důstojně.

0 0
možnosti
JB

cenzor iDnes

10. 2. 2008 10:07
Re: Kdyby proti Švejnarovi

Prosím o tiskovou opravu vašeho příspěvku dříve než jej smažu. Děkuji.

0 0
možnosti
S

sinatra

10. 2. 2008 9:51
Švejnare...

Švejnare jste typický představitel americké levice která již jednou v šedesátých až osmdesátých letech se pokusila zmněnit svět.Za vším stáli předposraní politici a hlavně SSSR.Pak nastoupila nová garda v čele s Reaganem a pojmenovala ono zlo kterému i Amerika hlavně mladí nalétli .Co se dělo v Evropě možná znáte Rudé brigády,na barikádách ve Francii študáci i lůza a hlavně všude strach z SSSR která v té době už byla rozlezlá ve formě různých revolucí po celém světě.Ale vždy s ratolestí míru ve své rudé tlamě.Jak to skončilo víme.Obr na hliněných nohou padl.Padl a jeho dunění je slyšet ještě dnes .Opět vylézají nová světová řešení a opět je to v zájmu ochrany lidstva před sebou samým.Nevěřte jim je to staré známé zlo jen pod jiným pláštíkem.;-(

0 0
možnosti
JB

Josefaprav

10. 2. 2008 9:58
Re: Švejnare...

Tak nejen radar, ale i americkou levici nám chce do země nasadit četník demokracie ve světě. Volte Klause, protože to je jediný pravicový (tunelářský) a vlastenecký (EU naše zkáza) politik.

0 0
možnosti
JP

irinek

10. 2. 2008 9:47
Pane normální "pravý" človíčku,

ve svém svatém nadšení jste si nevšiml,že loutkou na nitkách těch pravých a jediných pravých jste právě vy,neboť se jim podařilo naočkovat vám ony jediné správné názory.Díval jsem se na "volbu" a viděl jsem,že v podílu hnusu to bylo jednoznačně 1:1.

0 0
možnosti

Ruda

10. 2. 2008 9:46
PROHRA ODS

KOUKÁM, ŽE TADY NĚKDO NEMŮŽE UDEJCHAT, ŽE TOPOLÁNEK A JEHO ODS TO TOTÁLNĚ PROJELA. NEJDŘÍVE I PŘES OBSTRUKCE NEDOSÁHLA TAJNÉ VOLBY A POTOM TO SOUDRUZI Z ODS PROJELI PŘI HLASOVÁNÍ.

DOUFÁM, ŽE VYHRAJE PAN ŠVEJNAR. POKUD NÁHODOU VYHRAJE KLAUS TAK TO STEJNĚ NEBUDE MŮJ PREZIDENT A PREZIDENT VEŘEJNOSTI, ALE BUDE TO PŘEZIDENT ODS A NĚKOLIKA SENÁTORŮ A POSLANCŮ KDU-ČSL, KTEŘÍ HO VOLÍ JEN KVŮLI CÍRKEVNÍM RESTITUCÍM.

0 0
možnosti

m. Těhanová

10. 2. 2008 16:18
Re: PROHRA ODS

OPDS se neznažila dosáhnout něčeho, ale zabránit měnění zavedeného. Protože jsou tam trošku víc myslící lidi než u protivníka,uměli si představit další průběh. Ostatně to si snad musel umět představit každý, kdo Paroubka a jeho výstupy aspoˇˇn trochu sleduje.

0 0
možnosti

matů

10. 2. 2008 9:40
omluva

Prosím laskavě čtenáře,aby si laskavě změnili jména švejnar za Klaus.

           Děkuji za pochopení.

0 0
možnosti

Ruda

10. 2. 2008 9:34
Další modrý chlustanec

Pane Švejnare národ vám fandí - vydržte !

0 0
možnosti

la la la

10. 2. 2008 11:12
Re: Další modrý chlustanec

R^!

0 0
možnosti

Kája

10. 2. 2008 9:33
:o)

Bla bla bla ... Švejnar stejně bude na Hradě - modrým šmejdům navzdory R^

0 0
možnosti
JB

Josefaprav

10. 2. 2008 9:46
Re: :o)

Nejsem modrý šmejd a docela ráda bych na Hradě viděla prof. Švejnara, ale ne jako truc nebo pomstu ODS, ale jako člověka, který by mohl přinést kulturu do české politiky. Bohužel, nejsem si jistá jeho zvolením, zvláště když se rozpadá levá koalice. Zelení budou z principu trvat na kandidatuře prof. Švejnara, ODS na Klausovi a KSČM přijde s vlastním kandidátem. Za té situace dojde k takovému rozštěpení volitelů, že jedinou šanci na zvolení bude mít Klaus. Po předvedených obstrukcích při volbě však není nic nemožného a ještě můžeme být pořádně překvapeni. Jediné, co nás už nemůže překvapit je chování našich zastupitelů. Nebylo by lepší, než pokračovat novou volbou prezidenta, nejprve ve zkráceném projednávání upravit Jednací řád Parlamentu a vytvořit Stykový řád sněmovny a senátu, aby k podobným tahanicím nedocházelo?

0 0
možnosti

weneto

10. 2. 2008 9:25
Zaprodance ďábla???!!!

0 0
možnosti

weneto

10. 2. 2008 9:27
Re: Zaprodance ďábla???!!!

Koukám že přeci jen existují jisté nepatrné rozdíly mezi rudým právem a tímto blogerem - náboženské alegorie pravý bolševik nepoužíval

Není těch rozdílů mnoho, ale mám radost že pan Autor ve svém boji za modrou pravdu jeden použil - děkuji - Váš literární růst je vidět

0 0
možnosti

JakubTac

10. 2. 2008 9:23
Kdo všechno byl do toho zatažen...

Stejně tak bychom došli k závěru, že do toho byl zatažen Klaus - předpokládáme-li, že takovu nedůstojnou frašku nechtěl.

Těžko říct, když na druhé straně obstrukcí stojí korupčnictví ODS (a že Klaus je čestným přdsedou ODS je fakt, a společné vystupení Klause a sprostého Topolánka (jděte všichni do pr...) po volbě to také demnstrovalo jasně)- byla dřív slepice nebo vejce?

Pak je tu teze, že propagandou jste se do toho nechal zatáhnout vy, pane Mlejnku, takže se raději věnujte té technice.

0 0
možnosti
JB

Josefaprav

10. 2. 2008 9:34
Re: Kdo všechno byl do toho zatažen...

Teze, zda byla dříve slepice nebo vejce se řeší bez výsledku již staletí. Vyjdeme-li z obrazu bible o stvoření světa, pak musíme říci, že Bůh stvořil flóru a faunu, tedy nikoliv vejce, ale slepici!

0 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2824x
Normální človíček, s obyčejnými starostmi a radostmi, který se na svět dívá více zprava a fandí všem kteří chtějí v životě něco dokázat, místo zbytečných tlachů.
Po prvních dvou příspěvcích i imunní proti komentářům.
Odkojen Zepelíny, Sabaty, Párply a Floydy, nesnáším seriály a big soutěže všeho druhu.
Objevil jsem kouzlo www, html, php, sql a ajaxu, nakukuji do flashů, avíček a digifotogalerií.
Novodobé rudochy a rudochy light považuji za největší hrozbu tomuto národu .....