Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jirkanovaksuperchlapik

9. 5. 2008 14:18
Pro autora

Hele ty človíčku, kdybyste vy odeesáci nebyli takovej dobytek, tak by už žádný rudoši ani rudoši light nebyli. Je to vaše vina tj. všelijakých Klausů, Topolánků, Langerů a jejich vlezdo...rdelků

0 0
možnosti

HenryVIII

9. 5. 2008 15:01
Re: Pro autora

Paroubek, Rath, Zaorálek a další, to je podle tebe vzor dokonalosti? Oni jsou všichni stejní, ale to vy, socánci jaksi nedokážete přiznat. Umíte jen nadávat a brát sociální dávky, na které musí někdo vydělat. Že by ten Odéesáckej dobytek? To jsou lidi, kteří pracují, tak je neurážej!

0 0
možnosti

crocodileclip

9. 5. 2008 8:02
Tak jako tak

Zaměstnavatelé se musí nějak bránit nenasytným zaměstnancům a naopak. V každém státě existuje určitý stupeň regulece vášní. No a někdy to prostě není ideální obrázek lásky;-D

0 0
možnosti

kagmark

7. 5. 2008 13:23
Když

ovcím nevadí,že jim velí soudruh Štěch,zasloužilý milicionář tak a mu chodí heilovat,on je ,,zadarmo"?? vyveze do Prahy na výlet. Buť práci čest!!

0 0
možnosti

Harry_sportsman

8. 5. 2008 11:04
Re: Když

Štěch byl milicionář, Topolánek zase chodil na lampasáckou školu ... Stejně lacině bych se mohl podivovat nad tím, že uvědomělým ovcím, volícím ODS, tato skutečnost nevadí.

0 0
možnosti

Igor1000

7. 5. 2008 13:12
V Japonsku

odbory nejsou, resp. není tripartita. Pracovitostí se Japonci vyšvihli mezi G8. Tak nevím, ale přijde mi, že i bez odborů by to šlo.

0 0
možnosti

Harry_sportsman

8. 5. 2008 10:55
Re: V Japonsku

To je samozřejmě pravda, ale jelikož to Japonci  s tou pracovitostí trochu přehánějí, je také v Japonsku nejvíce sebevražd a lidí s psychickými problémy.

0 0
možnosti

bojovnik2

7. 5. 2008 10:34
Hanebná role českého podnikavce v ranném kapitalismu

Ačkoliv nesouhlasím se všemy požadavky odborů, tak volám Bůh chraň odbory! Představy českého podnikavce o zacházení se svými zaměstnanci jsou totiž na mentální a kulturní úrovni otrokáře z bavlníkové plantáže. Hlavní problém u nás je totiž, že zatímco v západních zemích je podnikatel většinou z elit společnosti a tomu odpovídá jeho úroveň, tak většina našich podnikavců vyšla z té nejhorší a nejsprostější lidské spodiny (zlodějští číšníci, řezníci, zelináři apod.) a podle toho vypadá naše podnikatelské klima. Dejte těmto lidem volné ruce a opět budou 10leté děti pracovat 16 hodin denně. Nejvíce mě u těchto lidí fascinuje jejich přesvědčení, že za žebráckou minimální mzdu, kterou oni platí, by se jim člověk měl klanět a líbat jim ruce. Závěrem bych chtěl říci, že jsem optimista co se týče budoucnosti, až tito lidé vyhnijí, nové generace budou lepší a bude se přibližovat k podnikatelům západního typu. Moc si vážím a obdivuji ty podnikatele, kteří platí správně daně a důstojně své lidi.

0 0
možnosti

Igor1000

7. 5. 2008 13:10
Re: Hanebná role českého podnikavce v ranném kapitalismu

Bravo, tomu říkám neházet podnikatele do jednoho pytle! :)

0 0
možnosti

m4!

7. 5. 2008 7:57
Ucitele

Tady v USA ma skoro kazdy ucitel druhe zamestnani. Vetsinou se jedna o soukrome doucovani/priprava na zkousky, ale take napriklad "wine consultant" (netusim, jak to spravne prelozit). Ucitele jsou si vedomi nadstandartniho volna, ktere dostavaji a tak ho take patricne vyuivaji. A to jsou jejich platy na trosku jine urovni (prumer cca $50000/rok - Kalifornie).

Cesti ucitele jsou preplaceni, polovina z nich by nemela dostavat ani minimalni mzdu (hlavne starsi soudruzky, ktere "uci" jiz 30 let stejnym zpusobem). Tyto soudruzky (obcas take soudruzi) uziraji penize te schopnejsi polovine ucitelu, coz je skoda, nebot kvalitni ucitele jsou potreba!

0 0
možnosti

Harry_sportsman

8. 5. 2008 10:51
Re: Ucitele

A ty si snad myslíš, že většina učitelů v Česku také nemá jiný příjem (minimálně za to doučování) ? Raději se starej o to, aby už přestal klesat kurz dolaru ...

0 0
možnosti

Dennys

6. 5. 2008 23:03
Dulezite !!!! Neprehlednete !!!

FN Praha-Motol prijme 80 zdravotnich sester a 60 pomocnych osetrovatelek na utirani zadku. Prihlaste se prosim rychle, nebo se nam pacienti-volici oprudi !!! A kdo se ma za tech par supu na ty opruzene zadky koukat.

Ty modry vypitku, zdravotnici se o praci bat rozhodne nemusi, tady jde o neco jineho. Viz Karlovy Vary, Rumburk, Usti, Klatovy,... a vsechna ta kolabujici eserocka s prchajicim personalem a prachama v prachu..

Tschuuusss.

0 0
možnosti

Dennys

6. 5. 2008 23:41
Porad nic volici ???

Nybizime vyborne platove podminky - neco mezi minimalkou a prumernou mzdou a vyzadujeme plne pracovni nasazeni a nezvracet - to staci. Ani Ukrajinky s Rumunkama k nam nechteji...;-( a jdou kur.. rovnou za Rozvadov.

0 0
možnosti

B-Rumla

6. 5. 2008 12:41
Dobrý, ale učitele si do úst neberte

S těma učitelema to není dobrý příklad. Nebo sestry v nemocnicích, to je to samý...

Můžeme být rádi, že to někdo v těchto podmínkách ještě dělá. Sám bych do toho nešel ani za zlatý tele, natož za tu almužnu.

0 0
možnosti

_peta303

6. 5. 2008 11:37
souhlasím, ale s jednou výjimkou

a to s odstavcem o učitelích - platy ale i podmínky ve školství jsou opravdu úděsné, kromě neustálého znevažování práce učitelů (mnoho schopných odchází, někdo i dřív, než ztratí iluze, zůstávají staří, srdcaři a - pravda - i ti, kteří se drží místa), je ostuda, že vysokoškolák má ve státním sektoru nástupní plat roven uklízečce.

Oranžový mor páchá učitelům hodně zlou medvědí službu. (pozn. jako učitel jsem volil ODS)

Kdo máte - s prominutím - plná ústa hloupých keců, běžte si to zkusit, začněte učit ve třídě dětí, jejichž rodiče příliš nedbají na jejich výchovu, vědomi si toho, že mají doma jedinečnou osobnost a génia a také toho, že učitel je **** (doplňte si co chcete), což dítěti od nejútlejšího věku vštěpují do hlavy, nebo ještě lépe ve škole v problémové oblasti. Rychlá terapie. Pokud s těmi dětmi začínáte, do latě si je srovnáte, naskočit do rozjetého vlaku je těžší. Máte za ně odpovědnost, a to i trestní. K tomu si přidejte...

0 0
možnosti

_peta303

6. 5. 2008 11:39
Re: souhlasím, ale s jednou výjimkou

...přípravy výuky (pokud tedy chcete, aby za něco stála), což k úvazku několik hodin přidá, totéž domácí úkoly, písemky, prázdniny zdaleka nemají dva měsíce, to je celkem oblíbený blud, dále si přidejte všudypřítomnou přebujelou a v drtivé většině naprosto zbytečnou administrativu, ale musíte to mít, kontroly jsou.

Ještě by se dalo zmínit hodně, ale to apoň trochu po ilustraci.

Když nevíte, oč jde a máte zkreslené představy, opravdu si to běžte zkusit, zmizelo by nemálo nesmyslů.

0 0
možnosti

Parouback

5. 5. 2008 23:01
Odbory

Taky jsme tu meli jednoho, co chtel zalozit odborovou bunku. Tak jsme ho vyprovodili a hned druhy den si shanel 'lepsi' praci.

0 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2824x
Normální človíček, s obyčejnými starostmi a radostmi, který se na svět dívá více zprava a fandí všem kteří chtějí v životě něco dokázat, místo zbytečných tlachů.
Po prvních dvou příspěvcích i imunní proti komentářům.
Odkojen Zepelíny, Sabaty, Párply a Floydy, nesnáším seriály a big soutěže všeho druhu.
Objevil jsem kouzlo www, html, php, sql a ajaxu, nakukuji do flashů, avíček a digifotogalerií.
Novodobé rudochy a rudochy light považuji za největší hrozbu tomuto národu .....